Krossa Livsmyterna

Föreläsningen handlar om hur vi kan ta oss an vanliga livsmyter från 1900-talet, som tillväxt är toppen och teknik löser alla problem.

För att ställa om till ett hållbart liv behöver vi slänga gamla vanföreställningar på komposthögen och leva i kontakt med verkligheten så som den nu är. Vi krossar några livsmyter tillsammans och får smaka på hur härligt livet blir när vi lever med öppna ögon.

Välkomna den inre dissonansen och känn efter var det skaver. Förmodligen är det en livsmyt som har gått över sitt bäst-före datum och bör krossas. Föreläsningen handlar om hur vi kan ta oss an vanliga livsmyter från 1900-talet, som tillväxt är toppen och teknik löser alla problem. Tekn. dr. Göran Christiansson tar dig med på en hisnande resa längs industriforskning och nötträdsodling, nära och fjärran. Tillsammans upplever perspektivbyten och hur vi kan acceptera att verkligheten vinner till sist.


Insikterna du får med dig hjälper dig att stärka ditt mod och handlingskraft, både på jobbet och hemma, så att du kan ta nästa steg mot ett hållbart liv.

Föreläsare: Göran Christiansson

Boka