Workshop: Hur nå ut med ett budskap?

Ett startskott i ert arbete för att förändra världen.

Brinner ni för samhällsförändring men har svårt att komma till skott med arbetet? Bultar era hjärtan för en fråga som ni skulle vilja ha hjälp med att få upp omgivningens ögon för? I en praktisk workshop får ni startpaketet ni behöver. 

Det finns otroligt många att inspireras av – och lära sig läxor ifrån. Workshopen inleds med några exempel på lyckade och mindre lyckade aktivistiska grepp genom historien.

Med avstamp i er unika verklighet byggs sedan föreläsningen speciellt anpassad för just er. Till sist bygger vi tillsammans upp en bas för ert framtida förändringsarbete.

Workshopen kan anpassas tidsmässigt så att den passar er och fokuseras på den del av förändringsarbetet som ni behöver hjälp med.

Anna-Maria Carnhede är journalist, krönikör och folkhögskolelärare, med en bakgrund som nyhetschef och kulturredaktör på Dagens ETC, kvällstidningsjournalist och debattredaktör. Hon har också arbetat som pressekreterare och medietränare för feministiska och världsförbättrande organisationer. Hennes hjärta är rött och det bultar starkast i den orörda skogen.

Boka